Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το «ΠΕΡΙΤΕΧΝΟ – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος» αποτελεί την υλοποίηση του οράματος του κ. Δημήτρη Σκούρα, για μια Εταιρεία που πρωτοστατεί στην παροχή τεχνολογιών και μηχανημάτων στους τομείς της ανακύκλωσης υλικών και νερού. Ιδρύθηκε το 2002 και έκτοτε εισάγει στην Ελληνική αγορά πρωτοποριακές λύσεις, πιστοποιημένες για την ποιότητα κατασκευής και λειτουργίας τους από ανεξάρτητους φορείς, όπως η PIA Γερμανίας, τις οποίες και εμπλουτίζει διαρκώς με απώτατο σκοπό την παροχή στον τελικό χρήστη το ιδανικό προϊόν για τις αναγκες του.

Η ομάδα πωλήσεων, απολύτως εκπαιδευμένη στα προϊόντα που προσφέρει η Εταιρεία και εξειδικευμένοι στον τομέα της ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης νερού, όποια κι αν είναι η πηγή του,, εγγυάται την εξεύρεση της αρτιότερης λύσης, απόλυτα προσαρμοσμένης στις ανάγκες σας και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κατοικίας, του εστιατορίου ή του ξενοδοχείου σας! Είναι δίπλα σας από την αρχή της πωλησιακής διαδικασίας για την επιλογή του κατάλληλου προϊόντος και παραμένει δίπλα σας τόσο για την καλύτερη δυνατή χωροθέτηση, συνεργαζόμενη πλήρως και συνεχώς με τον μηχανικό σας, τον τεχνικό σας σύμβουλο ή τον υδραυλικό σας, ώστε να εξασφαλιστεί η σωστή εγκατάσταση και παράδοσή του σε χρήση. Φυσικά, η Εταιρεία μας, με την ομάδα τεχνικών που διαθέτει, είναι σε θέση να προχωρήσει στην εγκατάσταση των προϊόντων που έχετε αγοράσε! Έτσι, είτε η εγκατάσταση γίνει από δικούς σας τεχνικούς είτε από την δική μας τεχνική ομάδα, είστε σίγουροι ότι, εφόσον ακολουθούνται οι οδηγίες χρήσης του εκάστοτε κατασκευαστή, θα απολαμβάνετε υψηλή απόδοση λειτουργίας και προπαντώς απροβλημάτιστη!

Η ομάδα των καταρτισμένων τεχνικών μας μπορεί να ανταπεξέλθει πλήρως σε οποιαδήποτε κατάσταση και πρόβλημα! Βρίσκεται στην διάθεσή σας για να επιβλέψει την εγκατάσταση ή για να εγκαταστήσει τα προϊόντα που διαθέτουμε. Μετά την εγκατάσταση είναι αυτή που θα αναλάβει την συντήρηση των προϊόντων στους χρόνους που ορίζει ο εκάστοτε κατασκευαστής και απολύτως σύμφωνα με τις οδηγίες του. Κι αν, παρ’ ελπίδα, συμβεί το οτιδήποτε στην εγκατάστασή σας, τότε η ομάδα των καταρτισμένων τεχνικών μας είναι έτοιμη να σας υποστηρίξει, παρέχοντας την κατάλληλη συμβουλή για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος και μέχρι να επισκεφτούν τον χώρο σας οι τεχνικοί μας, ώστε να διορθώσουν την οποιαδήποτε βλάβη!