Project Description

BIOROCK

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η BIOROCK από το 1988 προσφέρει τις πλέον καινοτόμες, απλές και έξυπνες μονάδες επεξεργασίας λυμάτων. Η πλήρης γκάμα των compact, μη ηλεκτρικών μονάδων επεξεργασίας λυμάτων καλύπτει δυναμικότητες 2, 6, 8, 10, 15 & 30 ατόμων.

Εάν οι μονάδες επεξεργασίας εγκατασταθούν παράλληλα μπορούν να εξυπηρετήσουν 60, 90, 120 ή και περισσότερα άτομα.

Προσφέρουν την ιδανική λύση για την επεξεργασία των λυμάτων κάθε είδους εγκαταστάσεων, ιδιωτικών και επαγγελματικών! Κι εάν έχετε ήδη στεγανό βόθρο, με μικρές παρεμβάσεις και με την προσθήκη ενός βιοαντιδραστήρα BIOROCK, μετατρέπεται εύκολα σε πλήρη βιολογικό καθαρισμό!

Το 2009 πραγματοποιήθηκε η πρώτη εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού BIOROCK στην Ελλάδα. Έκτοτε έχουν εγκατασταθεί εκατονταδες συστήματα πανελλαδικά, κυρίως σε τουριστικούς προορισμούς, καθώς οι πελάτες μας εκτίμησαν τα ασυναγώνιστα πλεονεκτήματα των μονάδων BIOROCK.

Τα προϊόντα της BIOROCK έχουν σταθερή και αυξανόμενη παρουσία σε νησιά όπως η Κρήτη, η Μύκονος, η Ζάκυνθος, η Κεφαλλονιά, η Κέρκυρα, η Τζια κ.α.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο σύστημα βιολογικού καθαρισμού BIOROCK και απολαύστε και εσείς την απροβλημάτιστη λειτουργία τους.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ BIOROCK:

ΒΗΜΑ 1: ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Σε αυτήν την δεξαμενή διαχωρίζονται τα λίπη, τα λάδια και τα αδιάλυτα στερεά από τα οργανικά στερεά, τα οποία διασπώνται σε μικρότερα τμήματα. Στη συνέχεια, τα λύματα διέρχονται από ένα φίλτρο λυμάτων, πριν την εισαγωγή τους στον αντιδραστήρα BIOROCK.

ΒΗΜΑ 2: ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑΣ BIOROCK

Ο βιοαντιδραστήρας καθαρίζει περαιτέρω το προκατεργασμένο λύμα μέσω της αερβιας βιολογικής διαδικασίας. Για τη φυσική επεξεργασία των λυμάτων, τα συστήματά μας χρησιμοποιούν το μοναδικό μας BIOROCK Media, ένα αποκλειστικό και πολύ αποτελεσματικό υλικό φορέα για βακτήρια.

ΒΗΜΑ 3: ΑΠΟΡΡΙΨΗ

Ανάλογα με τον τύπο του εδάφους, τα απόβλητα εκκενώνονται από τη βαρύτητα ή από μια αντλία και κατά προτίμηση οδηγούνται σε ένα σύστημα υπεδάφιας άρδευσης για μέγιστη ανταπόδοση.

Πρακτικά λειτουργούν όπως ένας βόθρος, τον οποίο ξεχνά κανείς ότι τον έχει, αλλά προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας επεξεργασμένο νερό για υπεδάφια άρδευση. Με την αυτόματη, απευθείας υπόγεια άρδευση του επεξεργασμένου νερού που σας προσφέρουμε προαιρετικά, δεν θα ασχοληθείτε ποτέ μαζί τους. Δίνουν τη δυνατότητα στον επαγγελματία να επικεντρωθεί αποκλειστικά και μόνο στην εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών του, απαλλάσσοντάς τον πλήρως από οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα. Μπορούν να αντιμετωπίσουν άνετα διακυμάνσεις φορτίου, συμπεριλαμβανομένων περιόδων αιχμής έως και 400% (οικογενειακές γιορτές) καθώς και μηδενικής ροής (περιοδική χρήση). Έχουν δυνατότητα επέκτασης, οπότε σε περίπτωση αύξησης του εξυπηρετούμενου μόνιμου πληθυσμού δεν καταργείται η υπάρχουσα εγκατάσταση αλλά απλώς συμπληρώνεται για να αντιμετωπίσει την νέα ημερήσια παροχή. Η εγγύηση τους είναι 25 χρόνια για τις δεξαμενές και 10 χρόνια για το μέσο σταθερής κλίνης BIOROCK Media του αντιδραστήρα (5 χρόνια για την μονάδα BEASY).

Ο βιολογικός καθαρισμός της εταιρίας BIOROCK είναι τριτοβάθμιος, εξάγεται σε πάνω από 70 χώρες, έχει εγκρίσεις από ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία η Ολλανδία κλπ., ενώ φέρει σήμανση CE (Πρότυπο ΕΝ 12566-1, 12566-3 + Α2 & 12566-6) και έτσι οποιαδήποτε μελέτη εγκρίνεται άμεσα και χωρίς προβλήματα.